Schoenendoosactie 2024, doen jullie mee?

Bericht van 20-09-2024

Voor de kinderen zijn de scholen weer begonnen. Voor ons is dat heel gewoon. Maar er zijn ook heel veel kinderen die om verschillende redenen niet gewoon naar school kunnen en voor die kinderen doen wij al heel veel jaren enthousiast mee met de Actie Schoenendoos!!

Ook dit jaar gaan we er weer voor! Doen jullie ook mee? Vul een mooi versierde schoenendoos met schoolspullen, een knuffel, een auto of een pop, een tandenborstel en tandpasta, zeep. Een tasje, een spelletje voor wat afleiding. Bedenk waar een kind blij van kan worden, geef een kind in een zeer moeilijke situatie iets waar het wat aan heeft en waar het mee verder kan! Naar school kan of mee kan spelen met andere kinderen.

Zondag 22 september starten we in de Willibrorduskerk in de viering om 10 uur! El Shaddai zal zingen, we vertellen van de actie, laten het korte filmpje zien waarop we zien dat de actie zo ontzettend hoognodig is! Voor en na deze viering, maar dan nog 6 weken staat de Schoenendooskraam in de Kerkstraat klaar op zondagmorgen. Hier kunnen jullie terecht voor informatie over de actie, er staan versierde schoenendozen klaar om mee naar huis te nemen om daar te vullen. Voor €25 kunnen jullie een doos kant&klaar laten maken inclusief de €5 verzendkosten. Je kunt ook samen een doos vullen. Of met de kinderen of de kleinkinderen. Op zondag 3 november sluiten we in de kerk de actie af door in de viering een muur te bouwen van alle versierde en gevulde schoenendozen. We hopen op een mooie Actie zodat we weer véél kinderen blij kunnen maken met een mooi versierde goed gevulde SCHOENENDOOS !!

Meer informatie is te vinden op https://schoenendoosactie.nl (https://schoenendoosactie.nl)/ Werkgroep Actie Schoenendoos Willibrorduskerk

update update